onsdag 2 februari 2011

Silly Season i Norra

Nu såhär två dagar efter det internationella transferfönstret har stängts har vi fortfarande möjligheten att förstärka vår spelartrupp. Nedan kommer lite rykten att visas. Sedan är det upp till pöbeln, alltså ni att välja vilka som är värda att satsa på.

Rykte Nr 1: Att Felix "Sir" Mitrus helomvänder och packar sina väskor från det trygga Alstermo för att återigen spela här igen med sina "transor"

Nr 2: Ryktet säger att klubben har vunnit enorma summor på premieobligationer och vill förvalta dessa på bästa sätt genom att värva in en riktig stjärna. Denna superstar sägs vara den före detta stjärnspelaren och numera 50 kg för tunge Tomas Brolin, som man senast kunde se tjuvröka utanför sin krog med ett gäng fjortisar.

Nr 3: Enligt den tyska tidningen Bild så verkar Växjö Norra IF vara på vippen att göra klart med Miroslav Klose. Den polsktyske bombaren sägs vara missnöjd över den gångna säsongen och vill börja spela fotboll som håller internationell världsklass igen. Anledningen till klubbvalet sägs vara hans nära relation med vännen Lennart som redan finns i vår klubb.

Nr 4: Det mest troliga och enligt mitt tycke det bästa. Simon "Messi" Eriksson säger att Anders E är på gång att fullborda ett extremt starkt nyförvärv. Det handlar om Bengt Alsterlind som har haft väldigt lite att göra sedan Hajk slutade att sändas för sisådär två decennier sedan. För er som inte bevittnat Hajk så var Bengt eminent programledare där under många år och skulle med sin rutin och finurlighet utan problem kunna agera "pappa" i vårt lag.



Ska Bengt Alsterlind skeppa oss upp till 3an??

Hasta luego! Er Mendieta.

10 kommentarer:

  1. Nackdelen med nr. 4 torde vara att festkommitééeen kommer tvingas prioritera ned sprit och bögjuice till förmån för såpbubbellösning

    SvaraRadera
  2. Nr. 4: Mr. Väääääädzzzklass ryktas vara missnöjd med sitt klubbval och har därför enligt uppgift börjat fundera på den bästa bortförklaringen till varför han bytte klubb.

    Kan bloggansvariga kolla upp sanningshalten i detta ryke?

    SvaraRadera
  3. Vädligt välbetald3 februari 2011 kl. 12:55

    Rykte nummer cinco är det givetvis

    SvaraRadera
  4. Ska genast kolla upp detta, gäller detta även belgaren i sådana fall?

    SvaraRadera
  5. Enligt säkra källor kommer det presenteras ett förvärv inom kort.

    SvaraRadera
  6. Snälla, låt det vara Gay Bögtvätt Laundry!

    SvaraRadera
  7. Eller kanske en comeback av Kalle G? Enligt säkra källor verkar även Lazer närma sig matchform.

    SvaraRadera
  8. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  9. Enligt mina noggranna beräkningar kommer dessutom Tobias "Terminator-Svesse" vakna upp från sin koma efter brakfyllan på lagfesten förrförra året. De till att E och E knyter honom till oss illa kvickt!

    SvaraRadera
  10. Jag hoppas lite smått på en världsklassvärvning. Typ Sir

    SvaraRadera