tisdag 8 februari 2011

Är T.Eiman den nya Frippe?

Rubriken ovan säger allt, och samtidigt ingenting? Jag kanske bara har vilselett dig som läsare med en naggande god rubrik för att inbjuda dig till att läsa detta inlägg, men icke sade nicke. Denna gång kommer faktiskt inlägg och rubrik att höra ihop.
Jag har på senare tid legat och grubblat mycket under mina sömnlösa nätter som är fyllda med snus och bensinmackspornografi om Tobbe E och vår före detta lagkamrat Frippe är samma person i olika generationer.

Då undrar förstås den neutrale åskådaren vad jag grundar det på, och då ska jag säga att det är en fullständigt berättigad fråga. Jag kommer här likt med allas första sexakt att göra detta lite tafatt och försiktigt.

Likhet nr 1: Både T.Eimans och Frippes fädrer har en tendens att vistas uppe på träningar och förgylla våra vardagar.

Likhet nr 2: De två personerna i fråga är väldigt storvuxna och grovhuggna män med en förkärlek till att agera bastant och hårt på plan.

Likhet nr 3: Både Frippe och Eiman tycker om alkohol och tvekar inte att förtära detta på diverse bjudningar och festliga sammankomster.

Likhet nr 4: När dessa män får i sig alkohol blir de väldigt kärvänliga och är alltid i sina essen och agerar med pondus och internationell vääääädzklazz.

Det är så långt jag har kunnat dra mina likheter än så länge, ska försöka att uppdatera rörande detta ämne successivt under året om intresset finns.

Hasta luego! Mendieta

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar