torsdag 3 februari 2011

Nya tider eller sedvanlig gammal lunk?

Det är i sorgens tid jag skriver till er. En stor man har lämnat oss och jag talar nog för alla i vår kära förening när jag säger att det är mycket ledsamt att Adam har försvunnit. Han är borta för alltid, eller åtminstone under helgen. Vi ska dock inte hänga för mycket läpp över det utan vi får fortsätta leva som vanligt.
Men med gamla synder och snedsteg borta för några dagar har jag temporär fullmakt över denna blogg som styr världen och allt vad det innebär. Under dagens träning kunde vi notera lite nytt folk ibland oss. Det är bra. Omväxling förnöjer. Ämnet som vi ikväll ska gotta oss i är Anton Melkersson som kanske efter dagens fadäs efter träningen ska kallas Läskmarodören.
För att lite kort berätta händelseförloppet så skulle vår påläggskalv Melkersson plocka upp en omklädningsrumsläsk när han helt plötsligt utan förvarning förstör flaskan. Som grädden på moset lyckas han skära sig på denna. Enligt reaktionerna från omgivningen verkade det först som om han hade skurit av sig kroppspulsådern, men till min förfäran var det ännu värre!
Melkersson hade fått ett 0,3 millimeter stort skärsår av det värre slaget. Länge gick diskussionen varm huruvida ambulans skulle tillkallas eller ej. Svaret blev att Anton med hjälp av mig och Tysk nr 1 (Inhoffen den äldre) fick bandagera honom till den milda grad att han nästintill blev mumifierad. Detta berodde på avsaknad av plåster trots att Björn tydligt och klart hade skrivit att Kalle materialare skulle lägga plåster i medicinväskan. Sedan var faran över för den här gången. Det är pga denna sortens händelser man pallrar sig upp till alla träningar och inte av någon av de anledningar som AD skrivit.

Noteringar från dagen.
AB som här går under namnet Välbetald fortsätter att komma sent till träningarna utan att det verkar röra honom det ringaste i ryggen. Han anser att det är en giltlig förklaring att han jobbar till kl 7. Det kan omöjligt vara tillåtet då samtliga i klubben är proffs. Det går att läsa mer om samtliga spelares dekadenta liv i AD's inlägg nedan.

Den som verkar vara mest laddad inför helgen är Sjöqvist som sägs gå in med hull och hår för att dricka sig klen med hjälp av livets dryck. Koskenkorva.

Lander är den förste som har fått böter pga förseelsen FML (Fusk med läsk). Bakgrundshistorien kommer att skildras i romanform under morgondagen.

Ursäkta om jag blev lite långrandig, men händelser av denna vikt kan inte gå obemärkta förbi. För de som inte tränade under dagen måste kunna se detta framför sig. Hur Melkersson vrider sig i plågor och ber om morfin.

Hasta luego! Mendieta.

4 kommentarer: