fredag 8 april 2011

Galet låg nivå, även för en avdankad talang som jag

Det är sorligt att en så vacker blogg som denna har varit så inaktiv som den faktiskt har varit under den senaste tiden. Inte sedan Bayor så fint beskrev jättebongen vid c-plan har något bläck spillts. Därför tänkte jag dra handen ur röven och skriva några rader.

Det har varit ett dräningzläger under denna period. Det var många trötta och slagna män som befann sig vid norrastugans parkering den tidiga fredagsmorgonen. Bussarna rasslade iväg och tog sig med maklig takt fram emot den slutgiltliga destinationen. Visingsö. Endast ett stopp gjordes, och detta i Vrigstad, tätorten som alla har kört igenom, men få verkligen har besökt. Vi fick bekanta oss med ett gemytligt motell där materialar-kalle ville köpa kaffe. Då över hälften av spelargardet var i något dvalaliknande tillstånd så blev Kalle inte ensam om att inta den koffeinhaltiga drycken. När vi efter en omskakande färjetur äntligen kom fram till Visingsö så började alla att göra sig hemmastadda och undertecknade delade rum med Melker. Den ende som har lyckats få två hela inlägg i bloggen till sin ära. Sedan följdes denna händelse upp med träningspass på en plan som mer påminde om mina halvdassiga åkrar på farmville.

Kvaliteten blev varierande efter ett Jojo-test som Tonårs muterade ninja sköldpaddorna räddade genom att sparka sönder stereon. Efter pass nr 1 kom helgens höjdpunkt utan undantag. Maten! Fantastiska kockar på vårt kurshotell må jag säga. Min eleganta stil vid matbordet uppmärksammades främst av Fonesca Berglund som tyckte det var småfestligt att någon kunde fokusera på mat på detta vis.

Sedan hände saker av mindre värde för gemene man. Dag 2 var det match mot Råzlädd där vi fick 7 analpluggar i ändalyckten av ett lag som för dagen var 800 ggr bättre än oss.
Sedan vankades det lagfest. Det började halvhyfsat med AD's musikquiz för att sedan sjunka under all värdighet med youtube-frossa. Vi höll dock skenet uppe med våra drinkar med 80% jeltzin och 20% läsk. Vid kl 24 abdikerade jag från festen under mycket konstiga omständigheter med extrem trötthet och tog mig snabbt upp till mitt rum. Resten av gänget stångade sig blodiga i alkoholens värld och ska ha mycket cred för detta. Rykten säger att Ted använde ordet Fitta 8902 gånger under natten innan han slutligen lade sig till kojs kl halv 7. Innan detta hann han att förstöra en dörr och har att vänta en faktura (skickad av AB) på 9200 riksdaler inkl moms.

Träna på bakfyllan sista dagen. Fy fan.

Hasta Luego Mendieta!

2 kommentarer:

  1. ÄNTLIGEN, gött med lite fredagsmys (Bloggläsning).

    SvaraRadera
  2. Ted Dudde Durdel11 april 2011 kl. 17:05

    Faan vad gott att det är inkl moms...skönt :D

    SvaraRadera