söndag 10 april 2011

Friskt satsat hälften vunnet

Väl i Väänamo förberedde sig en tapper skara för den utlovade 2 timmarspromenaden till bygdens bästa och absolut brantaste konstgräsplan. Efter ett inspirerande tal á la Obama av den tonårsmuterade ninjasköldpaddan skrek vi något skräckinjagande, diskuterade dagens väder med domaren och ställde sedan upp med en sedvanlig 4-4-2-uppställning.

Ordern från tränarstaben löd att köra stenhårt från start - något som gav utdelning direkt då Sonny vänstrade in bollen i nätmaskorna redan i den fjärde minuten. Vad som sedan följer är en uppvisning från båda lagen i hur man bäst ignorerar ett innermittfält. Spelet bedrevs istället på kanterna och genom långbollar och vi faller mer och mer in i borbornas gubbiga tempo. I 45:e minuten vaskar sedan Bor fram en hörna och efter lite gröt nådde bollen till slut en skäggig best som forcerar in bollen. 1-1. Vid avspark blåser sedan domaren direkt till halvtidsvila. Psykologisk jobbigt, sa Bull.

Andra halvlek är något av ett sömnpiller, slutar mållös och således får vi bara med oss en kvist den här helgen - en besvikelse.

En eloge till Inhoffen Sr. efter hans svepande långboll som ledde fram till 1-0. Måste dessutom tillägga att jag på en offensiv gjorde en fruktansvärt diskret med förödande stämpling på Bors mittback, varpå han kukade ur och fick en tillsägelse. Det är de matcherna som verkligen räknas!

Väl mött
A-de

2 kommentarer:

  1. Kalmar AIK FK 4.50
    Räppe GoIF 5.00
    Smedby BoIK 5.00
    Högsby IK 5.25
    FK Älmeboda/ Linneryd 5.50
    Tjust IF 6.75
    Emmaboda IS 7.75
    Växjö Norra IF 35.00
    Tingsryd United FC 45.00
    Bergkvara AIF 55.00
    Hovmantorp GoIF 75.00
    Kalmar Södra IF 100.00

    SvaraRadera