lördag 23 april 2011

Bitter utflykt till Bergkvara

Humöret var på topp klockan 10:45 när Los Galacticos i sedvanlig ordning samlades i norrastugan för årets första bortamatch. Bergkvara (BAIF(haha)) stod för motståndet, och passande nog tog vi oss till den pittoreska byn i buss. Laddning skedde på vitt olika sätt: Fonesca Manager, How I met your mother (korrigerat i efterhand på Patriks begäran), ladd samt, i Niccos fall, sömn. Tysken Senior passade på att ta en helfestlig bild på Nicolas Inostroza Inostroza Paredius Inostroza men tyvärr har jag lyckats tappa bort den. Lyckligtvis hittade jag en två år gammal bild när "The Alpacho" sussar precis lika sött.

Efter mindre uppskattade lukter från såväl pappersbruk som gödsel var vi äntligen framme i Bergkvara. I omklädningsrummet serverades läsk och uppmaningar om att köra hårt de första 25 minuterna. Sagt och gjort - så fort domaren (som för övrigt var en planens giganter) blåst i sin pipa satte vi igång en hög press och lyfter bollar över Bergkvaras något tunga backlinje. Undertecknad har ett bra läge men fuckar upp, och Mini-Robin "Määkväädig" Lindberg hamnar mer eller mindre solokvist med Bergkvaramålis men får ingen riktig träff på bollen.

Sen sket det sig.

Vi börjar svepa långbollar adresserade på deras mittbackars huvud och det är sorgligt nog inte förrän halvtid som vi förstår att det inte var något vinnande koncept - och då står det redan 2-0 till BAIF (haha). 

Andra halvlek har inte mycket positivt att bjuda på förutom Patriks målvaktsspel som håller absolut världsklass. En eloge dessutom till ynglingen Gustav som hoppade in och orsakade huvudbry för Bergkvarabackarna.

Kort summerat: vi förlorar med 0-3, har lite tur med stolpar och ribbor och är välsignade med en målvakt som hade kunnat spela ett par divisioner högre upp. Uppgaskning!

Gla' Påsk!
Moberg

PS. Ny undersökning till höger. Rösta!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar