lördag 24 september 2011

Dubstep med klack och röda dojjor. Alltså ett par Puma King insmorda i röd karamellfärg och risig uppvärmningsmusik.

Nu när det har gått sisådär 892 stycken månvarv sedan denna eminenta blogg senast kände jag att det var dags att slå slag i saken och äntligen printa ner några rader såhär på väg till en lite halvdryg stad vid namn Kalmar. Jag skulle säga att det bästa sättet att jämföra den dåliga uppdateringen med är att man under lika lång tid har glömt att mata sitt barn på 7 månader. Resultatet är död. Som tur är så är ju barn odödliga, men tyvärr inte bloggar.

Dagens lilla inlägg ska handla om norras framtida frånfälle från den ädlaste av alla divisioner inom fotbollen. Division 4-elit. Sanningen är bitter likt att dricka 2 liter fernet branca samtidigt som man har halsbränna, och hård som Jerkers armbågar. Nedan kommer jag att lista lite anledningar till varför vår ädla klubb lämnar fotbollens finrum.

Anledning edd: För lite manlig kärlek i duschrummet kring matcherna. Detta i sin tur leder till att vi inte riktigt litar på varandra till 100% på matcherna. Det är som det gamla uttrycket säger. Utan manlig kontakt i blött rum blir det inget manligt kontrakt i finrum.

Dvå: Ingen Jerker Einarsson i anfallet, nuff' said.

Dreee: Inga Jan-Klååååd filmer i bussen.

Führah: För få lagfester hos Ex Mourinho med mycket öl, ligga och knark (den vita drogen).

Five (världens bästa boyband) Vi är för dåliga för att kasta sten.

Nu orkar jag inte längre. Lägger barnet som i detta fall symboliserar bloggen i en kuvös på 37 grader och sätter mig, trycker in en tre ankare och sörplar på en kopp kaffe.
Godnatt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar